Brezplačna dostava ob nakupu nad 30 €

 

znaki

Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DEPOT

 • Prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom B6
 • Oblika: 2-fazne depot tablete
 • Delovanje po principu kratkoročnega in dolgoročnega sproščanja hranil
 • 400 mg magnezija (50 mg magnezijevega citrata)
 • 30 tablet
 • 15,50 € 12,92  €

  Naroči zdaj in prihrani  2,58 €!

  Zakaj magnezij?

  PO OCENAH STROKOVNJAKOV NAJ BI KAR 75% PREBIVALCEM ZAHODNEGA SVETA PRIMANJKOVALO MAGNEZIJA


  STE TUDI VI MED NJIMI?

  Magnezij je eden izmed ključnih mineralov, ki ga potrebujemo za kakovostno življenje in dobro počutje. Čeprav ga najdemo v številnih prehranskih virih, naj bi ga po ocenah strokovnjakov večini prebivalcev zahodnega sveta primanjkovalo.
  Kako veste, da vam primanjkuje magnezija?

  Se soočate z utrujenostjo, nihanji razpoloženja, utrujenimi mišicami? Imate nizek nivo motivacije, vaša koncentracija je slaba, spanec pa nekakovosten in neurejen? Vse to so lahko znaki, da vašemu telesu primanjkuje magnezija.

  UKREPAJTE DANES

  Če sumite, da vam v telesu primanjkuje magnezija - ukrepajte takoj. Svetujemo vam, da vsakodnevno poskrbite za zdravo in uravnoteženo prehrano, ki vsebuje večje količine tega esencialnega minerala. Ker pa se s hrano težko nadomesti večje pomanjkanje magnezija v telesu, je priporočeno tudi uživanje prehranskih dopolnil v različnih oblikah.

  Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DEPOT je prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom B6. Prehransko dopolnilo je shranjeno v obliki tablet, ki jih lahko direktno zaužijete in zadostite dnevni potrebi po magneziju.

  Prehransko dopolnilo deluje po principu 2-faznega depot sistema, ki omogoča tako hitro kot tudi dolgoročno sproščanje hranil.

  Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DEPOT 30 tablet

  za samo 12,92 €

 • Prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom B6
 • Oblika: 2-fazne depot tablete
 • Delovanje po principu kratkoročnega in dolgoročnega sproščanja hranil
 • 400 mg magnezija (50 mg magnezijevega citrata)
 • 30 tablet
 • Podpira normalno delovanje telesa in spodbuja dobro počutje. Prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom B6. V obliki 2-faznih tablet.

  znaki

  Naroči zdaj

  +386 1 423 27 35 | info@toppharma.si

  Hitra dostava

  Nudimo hitro pomoč pri naročilih in pri splošnih vprašanjih. Tukaj smo za vas!

  BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 30 €

  O izdelku
  Direktna faza:
  • 200 mg magnezija
  • od tega 50 mg v obliki citrata
  • 2,5 mg vitamina B6

  Depot faza:
  • 200 mg magnezija
  • 2,5 mg vitamina B6

  Tablete Doppelherz MAGNEZIJ 400 DEPOT telesu več ur zagotavljajo oskrbo z magnezijem in s skrbijo za normalno delovanje mišic in živčnega sistema. V vsaki fazi telesu zagotovi 200 mg magnezija in 2,5 mg vitamina B6.

  Kaj nudi 2-fazni depot sistem?

  Dvofazni depot sistema Doppelherz sestavljata dve različni plasti tablet zaradi posebej razvitega postopka izdelave. Deluje na principu hitrega sproščanja hranil in dolgoročnega sproščanja hranil .

  Princip direktne in depot faze

  V "depot fazi" se vsebovani magnezij postopoma sprošča v več urah in tako telesu dlje časa daje na voljo preko manjših "porcij". Nasprotno pa se magnezij "direktne (neposredne) faze" hitreje sprosti . Telesu je na voljo hitreje.

  Mineral magnezij opravlja esencialne funkcije v telesu. Prispeva k ravnovesju elektrolitov in normalnemu delovanju živčnega sistema in mišic. Pomaga lahko pri utrujenosti, nihanju razpoloženja ter blagodejno vpliva na koncentracijo in spanec.

    Doppelherz system MAGNESIUM 400 DEPOT Diasporal-Magnesium Depot Muskeln + Nerven
  Stanje izdelka Prehranska dopolnila Prehranska dopolnila
  Odmrerek magnezija na tableto 400 mg 300 mg
  Vitamini * 5 mg vitamina B6 1,1 mg vitamina B1, 1,4 mg vitamina B2, 1,4 mg vitamina B6, 2,5 µg vitamina B12
  2-fazni DEPOT Da Da
  Dnevni odmerek 1 tableta 1 tableta
  Cena / Velikost pakiranja ** 12.92 € / 30 tablet 17,50 € / 30 tablet

  Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DEPOT 30 tablet

  za samo 12,92 €

 • Prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom B6
 • Oblika: 2-fazne depot tablete
 • Delovanje po principu kratkoročnega in dolgoročnega sproščanja hranil
 • 400 mg magnezija (50 mg magnezijevega citrata)
 • 30 tablet
 • Podpira normalno delovanje telesa in spodbuja dobro počutje. Prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom B6. V obliki 2-faznih tablet.

  znaki

  Naroči zdaj

  +386 1 423 27 35 | info@toppharma.si

  Hitra pomoč

  Poskrbeli bomo, da izdelke v najkrajšem možnem času prejmete na dom.

  Uporaba in vsebina

  Priporočeno odmerjanje:

  Zaužijte ½-1 tablete dnevno, z zadostno količino tekočine, ob obroku. Pri povečanih potrebah po magneziju (npr. šport) ter kadar je prehrana neuravnotežena. Zaužijte 1 tableto dnevno. Kadar imate prehrano revno z magnezijem, priporočamo, da zaužijete ½ tablete dnevno.

  Sestavine:

  magnezijev oksid, magnezijev citrat, sredstva za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, dikalcijevfosfat, isomalt, modificiran škrob; sredstva proti sprijemanju: mrežena karboksimetilceluloza; sredstvi za povečanje prostornine: hidroksipropilmetilceluloza, polivinilpirolidon; sredstva proti sprijemanju: maščobne kisline; barvila: železovi oksidi in železovi hidroksidi; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza; sredstvo proti sprijemanju: smukec; kokosovo olje

  Vsebina:

  30 tablet = 48 g

  Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Pri občutljivih osebah lahko magnezij, če ga zaužijemo preko 250 mg, deluje odvajalno.

  Ni primerno za otroke, mladino, nosečnice, doječe matere in osebe z omejeno ledvično funkcijo.

  Hranite na suhem, pri temperaturi do 25 °C.

  Serijska številka in uporabno do najmanj do konca meseca označeno na dnu embalaže.

  Kaj uporabljajo naši Ambasadorji?
  Zoran Dragić
  Kot profesionalni športnik, moram biti izredno pozoren na zadosten vnos magnezija. Pri tem mi pomaga Magnezij 400 citrat.
  Marko Vozelj
  Za normalno delovanje mojega telesa se vsakodnevno trudim prispevati k zadostnemu vnosu magnezija. Linija system Magnezij 400 poskrbi, da mi to uspe ob samo eni uporabi na dan!

  Mnenja naših strank

  Milan

  Odkar jemljem magnezij Doppelherz, imam veliko več energije

  Metka

  V času izpitov sem ponavadi zelo stresirana in slabo spim, posledično pa je tudi koncentracija zelo slaba. V tem času vedno jemljem magnezij, ki mi pomaga, da postavim svoje življenje spet v ravnovesje.

  Andreja

  Pritoževala sem se, da sem vedno utrujena in brez volje, potem pa mi je prijateljica svetovala naj začnem jemat magnezij. Že po prvem tednu sem začela opažati razlike v počutju, imam veliko več energije kot prej in tudi zbujam se naspana.

  Vojka

  Nadomestila Doppelherz jemljem že več let. Zelo zadovoljna!!!

  Aleš

  Ob redni uporabi se vidi razlika… lažje zaspim in na splošno se bolje počutim

  FAQ - Pogosta vprašanja

  Za vsa dodatna vprašanja nam pišite na info@toppharma.si

  • Kateri so tipični znaki pomanjkanja magnezija?
  • Če se vam zdi, da ste bolj nagnjeni k stresu kot običajno, ste razdražljivi ali imate mravljinčenje v prstih, je to lahko znak, da je zaloga magnezija nezadostna. Tresenje, trzanje mišic (zlasti vek) ali krči mišic so lahko znaki pomanjkanja magnezija. Če se krči v mišicah ali nogah pogosto ponavljajo, se posvetujte z zdravnikom, da ugotovite, ali jih povzroča kaj drugega kot pomanjkanje magnezija.
  • Koliko magnezija morate vzeti na dan?
  • Nemško društvo za prehrano priporoča vnos magnezija približno 300 do 400 mg na dan za mlade in odrasle. Vendar ni vedno enostavno vzeti priporočenega dnevnega odmerka kot del vsakodnevne rutine, zato je pogosto dobro vzeti dodatek magnezija.
  • Kdo ima večje potrebe po magneziju?
  • Na splošno morajo biti športniki in ženske , mladostniki, osebe, ki trpijo zaradi stresa , nosečnice in doječe matere ter ljudje s sladkorno boleznijo še posebej pozorni na zagotavljanje ustrezne zaloge magnezija.
  • Zakaj je dobro jemati magnezij, če imate mišične krče?
  • Uporaba magnezijevih izdelkov je dober način za boj proti najbolj znanemu vzroku mišičnih in živčnih krčev. Naj razložimo: možgani prek živcev pošiljajo dražljaje (impulze) v mišice. Podobno kot električni tok dražljaj "teče" iz živčnih celic v mišične celice in ga spodbuja k napenjanju. V ta proces je vključen tudi kalcij, ki ga najdemo tudi v mišičnih celicah. Vsakemu napenjanju mišice sledi sprostitvena faza. Postopek deluje normalno, dokler je v mišičnih celicah dovolj magnezija. Pri ukvarjanju s športom me pogosto krči v nogah. Je lahko to posledica pomanjkanja magnezija? Pomanjkanje magnezija je pogosto pri ljudeh, ki se aktivno ukvarjajo s športom, saj telo med znojenjem izgubi nekaj pomembnega minerala. A magnezij je pomemben tudi za vaš metabolizem. Zato je zelo pomembno, da zagotovite dnevno porabo magnezija, da bodo vaše mišice pravilno delovale in se izognili mišičnim krčem ali tresenju. To pa zato, ker lahko naporna vadba vpliva tudi na raven magnezija. Zaloge telesa lahko poskusite dopolniti z hrano, bogato z magnezijem , kot so polnozrnat kruh, ovseni kosmiči, oreški in obilne količine mineralne vode. Vendar je izredno težko, da bi vsakdo jemal prave količine vsak dan, prav tako je pomankanje magnezija nemogoče urediti čez noč. Z raznolikimi izdelki Doppelherz System lahko pokrijete svoje potrebe po magneziju. Vzeti ga morate samo enkrat ali dvakrat na dan, da zagotovite količino magnezija, ki ga potrebujete. Dober način, da se izognete nezadostni zalogi magnezija in preprečite krče v nogah.
  • Kakšen vpliv ima magnezij na stres?
  • Vzdrževanje ustreznega vnosa magnezija je še posebej pomembno v stresnih razmerah, saj mineral pomaga vzdrževati pravilno delovanje živčnega sistema. Mišično napetost zaradi stresa, kot je otrdel vrat, lahko omilimo z magnezijem, saj je pomemben za vitalne mišične funkcije. Če ste dalj časa izpostavljeni stresu, boste potrebovali več magnezija.
  • Ali nudite garancijo na zadovoljstvo?
  • Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v 45 dneh od datuma nakupa in kupnino vam bomo v celoti vrnili. Naša garancija seveda velja tudi na že odprte in uporabljene izdelke!
  • Kakšno vlogo ima magnezij pri diabetesu?
  • Ljudje s sladkorno boleznijo pogosto trpijo zaradi pomanjkanja magnezija, saj večino mineralov izločajo z urinom. Pomanjkanje magnezija zmanjša učinek inzulina in moti uravnavanje ravni glukoze. Napačna raven glukoze posledično povzroča različne sekundarne bolezni.
  • Ali je priporočljivo jemati magnezij med dojenjem in med nosečnostjo?
  • Vsekakor. Dnevne potrebe za odrasle ženske, stare 25 let in več, so običajno okoli 300 mg, vendar se to poveča na 310 do 390 mg za nosečnice in doječe matere. Vzdrževanje te količine je pomembno za otrokov razvoj. Magnezij ima tudi vlogo pri delitvi celic in pomaga vzdrževati normalno sintezo beljakovin in mišično funkcijo. Magnezij zmanjšuje tudi utrujenost in izčrpanost.

  Da, želim to ponudbo!

  Ponudba bo potekla čez:

  Način plačila: po povzetju

  BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 30 €


  Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DEPOT 15,50 € 12,92 €
  Dostava: 4,50 €

  Vsota nakupa:
  12.92 €

  Prioritetna dostava: premakni naročilo v prvo vrsto za 0,99 €

  Izdelek presenečenja: pustite se presenetiti za samo 2,50 €

  Strinjam se s splošnimi pogoji.

  +386 1 423 27 35 | info@toppharma.si

  ©2023 Splošni pogoji | Piškotki

  Izdelava in oglaševanje Bsmart